WordPress.org

Forums

Team Rosters
[resolved] Strange Issue - Certain Player Keeps Vanishing from Roster (5 posts)

  1. viidc77
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is very strange. In my roster, one particular player keeps vanishing from the roster table. This has me baffled.

    So, I went to the players, and she was listed, but her information was all blank (Position, height, number, high school, etc.).

    So I added the info back, and she appeared again. After about 30 minutes later, she disappeared again along with her info. ???

    So I deleted her, then just added her again to the team roster. After about an hour, same thing. And, she is the only one doing this.

    I know this is strange. Can you help me with this one?

    Thanks!

    http://wordpress.org/plugins/team-rosters/

  2. Mark O'Donnell
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi viidc77-
    Thanks for writing about this one. It has happened occasionally to admins and I have since it ONCE during development, but I can't repeat it (so I can't fix it). I have asked for help in the documentation and on the forums and a number of people on my newsletter list have been trying to help. To date, no one has been able to repeat it. I am starting to believe that it is something weird in the WP core, but more likely I'll find a simple bug someday. It remains a great mystery to me, so if you can help me reproduce it I will be eternally in your debt. :)

    Regards,
    -Mark

  3. tadious
    Member
    Posted 1 year ago #

    It happened to me several times in the last few days. I was using 2 browsers for testing. In firefox I would enter player details, then display the pages in Chrome, leaving the Admin page always open. Player details would be cleared a few minutes later.

    However when I closed the admin page, player details were persisted. I have no idea why that happens. It is not idea and and I am still investigating whats happening. If anyone does first, please help.

  4. Mark O'Donnell
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi tadious,
    I appreciate your post. Thank you.

    Yes, one theory is that having the back and front ends open at the same time has something to do with it. I don't see that with two Chrome TABS open. I'll try with two BROWSERS open. Adam from the UK provided some info (not thru the forum) that it seemed to happen when he was editing existing players, not when adding new ones. Does this match your experience?

    -Mark

  5. Mark O'Donnell
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Having seen no activity in over a month, I am marking this resolved. (But I'm still trying to track this down.) If you have other questions, please open a new thread.
    Thanks.
    -Mark

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic