Support » Theme: Cubic » Strange frontpage behaviors

  • Resolved wonderreel

    (@wonderreel)


    I had to refresh my Cubic child theme because of another problem, and now two weird things have messed up the front page.

    First, when you scroll up the front page, the post names beneath the images now appear on top of the footer, not “hidden behind” it. That never happened before.

    Second, a whole set of odd square white icons, each with two squiggles inside, now appear on the frontpage–and apparently every other page of the site. When I inspected these with web inspector, each one bears the name of a page on the site.

    I’ve deactivated all plug-ins, but it didn’t help with either issue. And I tried using the basic Cubic theme instead of the child theme–but the same two issues remain.

    Thanks for your help!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Jarret

    (@jarretc)

    For the first issue, there is a typo in the theme’s style.css file, line 331-336

    .archive .site-footer,
    	.blog .site-footer,
    	.search-results .site-footer {
    		posi
    tion: inherit;
    	}

    It should look like the following

    .archive .site-footer,
    	.blog .site-footer,
    	.search-results .site-footer {
    		position: inherit;
    	}

    For the icons, these appear to be your normal pages showing up in the Social Menu menu location that you can change in Appearance->Menus->Manage Locations

    wonderreel

    (@wonderreel)

    @jarretc Thank you so much! I never had a menu in the social menu area, and what it turned out that I needed to do was _create_ a menu, then not display it!

    As for the other problem, not only did it fix the issue with the posts’ names and the footer, but it also fixed the problem of the tops of the top row of images being cut off–so I can resolve that topic to you.

    So grateful!

    Jarret

    (@jarretc)

    Glad to hear it all worked out! 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.