Support » Plugin: Tooltip CK » Strange Error with ToolTip CK

  • When I place a tooltip using Tooltip CK within the first 10 lines of my main content, I get errors showing up at the top of the page. On the 11th line and thereafter the errors go away. The tooltip code appears to be fine. I’ve checked it many times:

    {tooltip}aloof,{end-texte}Distant; not friendly{end-tooltip}

    I can replicate this error on any page. I’ll leave the error in the supplied link so it can be seen. Sometimes, if I put spaces around the tip target, it goes away. This doesn’t always work though.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author CeiKay

    (@ced1870)

    Hi
    this is because you have a plugin that automatically creates the meta tag description from the content
    it takes the tooltip code inside it , wiht the html tag

    for info, the auto meta tag is useless, if you want to use a meta tag you shall write it yourself. By default Google takes your content if no meta tag is used

    CEd

    Thread Starter Brian Grover

    (@daboo2u2)

    So are you saying, what I’m seeing at the top of the page isn’t an error? Why does it appear at the top of the page?

    FYI I couldn’t give a hoot about meta tags and SEO and all that rot. I’ll remove the plugin if I can, I’d jusyt like to understand what’s going on first.

    Plugin Author CeiKay

    (@ced1870)

    you are using an automatic meta tag plugin
    it takes your content, including the code and put it in the meta description
    it generates some html tags that are not compatible with the meta tag because there is the tooltip code in it

    This is the problem

    Thread Starter Brian Grover

    (@daboo2u2)

    you are using an automatic meta tag plugin`

    I got that part. Why is the tooltip opening an error-report at the top of the page? Why is it only happening when tooltips appear in the top 10 lines of the page. Did you even read my question?

    Plugin Author CeiKay

    (@ced1870)

    this is not an error
    this is because it breaks the html of your page, then you see the text that shall be in the meta tag
    what you see is the part of the meta tag that has been broken

    Thread Starter Brian Grover

    (@daboo2u2)

    So the page HTML itself isn’t broken, it’s the HTML of the meta tag that is getting messed up and then THAT is being reported as an error. Is that correct?

    Plugin Author CeiKay

    (@ced1870)

    this is not an error 🙂
    check the text that appear at the top of your page, this is a part of your content
    and yes, this is the meta tag that is messed up

    Thread Starter Brian Grover

    (@daboo2u2)

    If it’s not an error why is it appearing? It only appears on certain pages with certain criteria.

    Plugin Author CeiKay

    (@ced1870)

    when the first characters (limit defined in your auto meta tag plugin) have a tooltip code in it, this occurs

    Thread Starter Brian Grover

    (@daboo2u2)

    Okay, thanks. So it’s a known quirk. Metatag plugin is gone. I think it was preinstalled by the host’s script, likely for a fee.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Strange Error with ToolTip CK’ is closed to new replies.