WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Strange code after update

[Resolved] Strange code after update

  • Hi, since the update of the plugin a strange code appears on my site (see under). Do you know how to solve this? Thanks!!

    array(6) { [“category__and”]=> array(2) { [0]=> string(2) “28” [1]=> string(3) “365” } [“numberposts”]=> string(4) “1000” [“orderby”]=> string(4) “date” [“order”]=> string(4) “date” [“offset”]=> string(1) “0” [“post_status”]=> array(2) { [0]=> string(7) “private” [1]=> string(7) “publish” } }

    http://wordpress.org/plugins/list-category-posts/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 20 total)
  • Help 😉 I have the same problem!

    Yes, same here.

    Me to, what is happening? Please can we have a fix for this asap? The website looks busted. 🙂

    Same with us.

    Is there a way to install the previous version?

    This problem is on every page that lists the shortcode.

    yes, all pages that contain the code

    Same problem and I’m using the widget.

    Here too….
    With the new update, the list of posts at the bottom works OK but in addition there is:
    “array(6) { [“cat”]=> string(4) “5922” [“numberposts”]=> string(2) “12” [“orderby”]=> string(4) “date” [“order”]=> string(4) “desc” [“offset”]=> string(1) “0” [“post_status”]=> array(2) { [0]=> string(7) “private” [1]=> string(7) “publish” } }”
    and right at the top of the page for all to see….
    When I turn off the plugin, the top is back to normal but of course the list of posts at the bottom of the page is gone and it reads for original code line:
    “Links to older Bulletins: [catlist id=5922 numberposts=12 orderby=date order=desc ]”
    I guess we’ll keep the plugin off now till a fix arrives…. 🙁

    Having the same issue. Love this plugin so looking forward to a fix!

    Same problem, happened after last update !
    Can this be resolved quickly in a new update please ?
    This was a very good plugin, but I think I will have another one!
    Very frustrating, …
    Please please please, make this fast ok !

    Copy past code :
    array(6) { ["cat"]=> string(1) "3" ["numberposts"]=> string(1) "5" ["orderby"]=> string(5) "title" ["order"]=> string(3) "asc" ["offset"]=> string(1) "0" ["post_status"]=> array(2) { [0]=> string(7) "private" [1]=> string(7) "publish" } }

    [Moderator Note: Please post code & markup between backticks or use the code button. Your posted code may now have been permanently damaged by the forum’s parser.]

    Plugin Author Fernando Briano

    @fernandobt

    Fixed on version 0.34.1, sorry!

    Super! you make my day …
    Thanks for the quick response

    Just wanted to post and say 3.4.1 did indeed correct the issue. Thank you for the quick response!

    Excellent response, many thanks.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 20 total)
  • The topic ‘[Resolved] Strange code after update’ is closed to new replies.