Support » Fixing WordPress » strange behaviour wordpress IIS6 windows 2003 server

  • i have successfully running wordpress blog in my server here, then i want to setup another blog site in the same server but everytme i access index.php it is take the data from other blog (the link above) please see here.

    but when i access my wp-admin it is running well (used its own database). i tried to create a test file to see dns setting is correct and it is worked.

    i tried this with another domain and the same problem occurs. i tried to put in separate ip address still cant solved.

    i wonder this is happened only for wordpress site.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • If it is does “take the data from other blog” could it be that you are using the same values in your wp-config.php as used on the other blog?

    It’s gotta be in the wp-config file

    could it be that you are using the same values in your wp-config.php

    as i state above that when i login to wp-admin it is used the correct database means in the config file i already state a correct setting.

    the problem is when i imstalled it in the root directory of the domain if i put it in sub directory it is seems to be running well

    the following things i have tried but not yet solve the problem

    • using separate IP address for both
    • try to install other version of wp incl the latest
    • install using other domains

    after renaming the wp-blog-header.php and change index asp accordingly it solve the problem … but why this is happened i still dont have an idea, maybe chace or something …

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘strange behaviour wordpress IIS6 windows 2003 server’ is closed to new replies.