WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Stops sending after installing Version 2.5.9.1

[Resolved] Stops sending after installing Version 2.5.9.1

  • Firstly, thanks so much!!! I LOVE LOVE Wysija (prefer the old school name!)

    After updating the plugin to Version 2.5.9.1 mail will now not send automatically any more. I now have to click on the “Don’t wait & send right now” button to send the queue manually.

    I have noticed that on the newsletter queue that is not sending it does not display the time any more. It does display “Time remaining:” but no time showing.

    Also just to articulate, the mail is sending, so there is not a problem with my 3rd party client. The problem here is that the queue is not sending. (hope i am making sense)

    Thanks in advance 🙂

    http://wordpress.org/plugins/wysija-newsletters/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I got exactly the same problem.
    The queue doesn’t send anymore. When it’s time to send out those newsletters the time doesn’t display anymore on the newsletter queue.

    Ben
    Member

    @benheu

    Hey Guys,

    Sorry about that, we’ve released a new version 2.5.9.2 today which correct that issue.

    Try that out and confirm it’s working again.

    Thanks! 🙂
    Ben

    Awesomeness! Installed updated version and it’s working 100%
    Oh have I mentioned that you rock! 🙂 Thanks

    Ben
    Member

    @benheu

    Great news! 🙂

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Stops sending after installing Version 2.5.9.1’ is closed to new replies.