WordPress.org

Forums

MailChimp Immediate Send
Stopped working after upgrade to 3.9.1 (10 posts)

  1. bjarteao
    Member
    Posted 11 months ago #

    After I upgraded to 3.9.1, I suddenly got an error that MailChimp Immediate Send (MCIS) couldn't find DeMomentSomTres Tools.

    I got this message when I tried to open MCIS' options page.

    I installed DeMomentSomTres Tools separately. After I did that, I'm now able to open the options page, but it looks a bit weird and no e-mails are sent when I create new posts.

    If I try to insert an invalid MailChimp API key, I don't get an error message, so it doesn't seem to actually connect to MailChimp anymore.

    I have tried uninstalling and reinstalling the MCIS plugin, but it doesn't make any difference.

    https://wordpress.org/plugins/demomentsomtres-mailchimp-immediate-send/

  2. bjarteao
    Member
    Posted 11 months ago #

    Sorry, it wasn't the WordPress upgrade that broke the plugin, it's the plugin upgrade that doesn't work.

    Version 1.25 of the MCIS plugin works perfectly in WordPress 3.9.1.

    Version 2.0 of the MCIS plugin doesn't work in WordPress 3.9.1.

    I downgraded the plugin, and everything works fine.

  3. Marc Queralt i Bassa
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Did you install and activate DeMomentSomTres Tools Plugin?
    You can get it here

  4. bjarteao
    Member
    Posted 11 months ago #

    Yes, I have installed DeMomentSomTres Tools plugin.

    I can open the options page, but it looks a bit weird, and as I write above it doesn't send any mails. Actually it doesn't seem to connect to MailChimp at all, since it doesn't give any errors when I enter an invalid API key.

  5. Marc Queralt i Bassa
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    You need to have curl installed in your server?
    After errors from mailchimp nothing is shown. Is something I'm solving.

  6. bjarteao
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have curl installed, yes.

  7. Mark Burgess
    Member
    Posted 11 months ago #

    It was working on my site as well until this last upgrade that required the tool set. Have you tested this in the multisites environment? - that's where I had it working before. There are no errors, everything in the interface looks fine, the campaigns just don't get created. I've selected the post type and the category.

  8. Marc Queralt i Bassa
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hi @bjarteao and @markburgess did you manage to have it working?
    I'm running it in multisite without any problem.
    Today I release a new version with nl2br on it.

  9. Marc Queralt i Bassa
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Hi @bjarteao and @markburgess did you manage to have it working?
    I'm running it in multisite without any problem.
    Today I release a new version with nl2br on it.

  10. bjarteao
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi @marcqueralt

    I tried upgrading from 1.25 to 2.1, but it is still not working.

    I get the following error when I go the plugin's option page:
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /[path]/wp-content/plugins/demomentsomtres-mailchimp-immediate-send/admin.php on line 128

    Also if I try to select "Delete this entry when saving" and click "Save", the entry is not deleted.

    Also no e-mails are sent when I publish a new WordPress post.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

  • MailChimp Immediate Send
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.