Support » Plugin: Yoast SEO » stopped working after last update

  • Resolved candy2012

    (@candy2012)


    after last update I am not seeing the meta boxes under any page or post (probably a css conflict !??!) in admiN!
    also hitting the Configurator leads to a blank page!

    the whole plugin is unusable for the moment 🙁

    any fix soon?

    thx

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • I used the troubleshooting plugin and with only YOAST activated the behavior is as described above, so IT IS the Yoast plugin which is broken ….

    So in admin, where all those meta tags should appear (like title, description etc) for the page, that space is blank …(when you click the “content optimization” icon). So you can’t optimize anything …

    Could you please urgently provide a fix?

    After update Yoast plugin which is broken.

    Immediate resolution.

    Thank you.

    After updating, the plug-in does not work and does not turn on.
    Thank you.

    Plugin Support devnihil

    (@devnihil)

    @candy2012 Can you please confirm the issue still occurs when you are using the most recent Yoast v9.1? You can learn more about updating here: https://kb.yoast.com/kb/how-can-i-update-my-free-plugin/

    @alarmtech This could also be caused by a plugin or theme conflict. Can you try and gather as much information for us as possible? Please perform the following:
    1. Make sure the issue doesn’t persist when Yoast SEO is disabled.
    2. Check for conflicts.
    3. Check for JavaScript errors with your console.
    If you find any JavaScript errors related to Yoast SEO or if there is a conflict with a plugin or a theme, you can create a new GitHub issue for our developers. Please report the issue to a third party developer as well.

    If you didn’t find any conflicts or errors, we think the issue is specific to your site. We’d need to investigate further but are unable to do so on these forums. You can purchase Yoast SEO Premium and receive our Premium email support and we can help you further.

    Plugin Support amboutwe

    (@amboutwe)

    This thread has been marked as resolved due to lack of activity.

    You’re always welcome to re-open this topic. Please read this post before open a new request.

    Thanks for understanding!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘stopped working after last update’ is closed to new replies.