Support » Plugin: Contact Form 7 » Stopped getting emails from 3 Dec 2019

  • HI

    I am not getting emails through website anymore, however, I just saw that they are appearing in the Flamingo.

    Was there any update that affected my email delivery? I am using this plugin from more than a year now, never had any problems.

    Thanks,
    Ranjeet

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • CF7 5.1.+ updated to reCAPTCHA v3 some time ago.

    I tested your form & see an orange bordered error when I submit the CF7 form.

    This can happen if you’ve:

    • previously used reCAPTCHA v2 with CF7
    • updated to CF7 5.1.1 or newer and
    • not changed your previous reCAPTCHA v2 keys to reCAPTCHA v3 keys at Contact > Integration.

    The API keys for reCAPTCHA v2 don’t work with the reCAPTCHA v3 API.

    Thread Starter ranjeetsingh81

    (@ranjeetsingh81)

    Thanks for your reply Neil and I have just updated the API keys for reCAPTCHA v3. Unfortunately, email is still not going through. Can you please look more into the problem?

    I have similar issue and still hoping that someone will be able to help resolve this – in Flamingo you may see that the reCAPTCHA response token is empty and I noted that the reCAPTCHA admin console has no submissions!

    Since Dec 3, no one has been able to submit a form. Prior to that I tested and had others test and form submissions were all successful as were emails. I am using flamingo to store the data but emails were working as they were going to another member of my organization.

    We are in development and I wasn’t aware of a problem until someone drew my attention to the fact that he couldn’t submit a form. I spent considerable effort today exploring possible causes. I removed recaptcha completely, I reverted to default WP theme. I removed other code from the page (there was a paypal button below the form which was raising a warning in the debugger). I went over the syntax very carefully.

    When I first tested today I got an error (‘There was an error trying to send your message. Please try again later.’) but after a couple of trials even that stopped occurring. There was a spinner on the next couple of attempts, then nothing at all.

    I reloaded the page and cleared the cache between trial. I created a basic default contact form and submission failed.

    There are other weird problems. Some fields sometimes change color to grey or yellow following submission. I had a hidden field which will not stay hidden. I can ask my host tomorrow (Monday) about making sure the REST api is enabled. Otherwise, no clue. All was well before this began.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Stopped getting emails from 3 Dec 2019’ is closed to new replies.