Support » Plugin: WP-SpamShield » Stopped Elementor Page Builder from loading

  • Resolved MarkDenis

    (@markdenis)


    Hi, I installed and activated. Then I tried to edit a page with Elementor and it would not load. I deactivated your plugin and now Elementor works again. Would be great if they both worked together.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Contributor RSMG Tech Support

    (@rsm-support)

    Hi @markdenis,

    At the top of the support forum there is a sticky post that we ask users to read first because it guides you to excellent troubleshooting options we have already put together for our plugin users.

    We will be happy to help you. You will need to take the following steps:

    1. The Troubleshooting Guide and Frequently Asked Questions (FAQs) are the place to start.

      Please take a few minutes to work through these, as they solve over 90% of issues users have. (Please be sure to follow all the steps, not just read through them.) The issue might not be what you suspect.

      Once you have gone through the Troubleshooting Guide and FAQs, if that doesn’t solve the issue, we’ll need a bit more info from you on the specifics, and we’ll need to email back and forth, so you should move on to the next step.

    2. Submit a support request using the secure form at the WP-SpamShield Support page, our main support channel for the plugin. We have an excellent diagnostic process.

    That will allow us to help you diagnose this, find out what the real issue is, and get things working right for you.

    Please note that the WP-SpamShield Support page is our main support venue, not the WordPress forums here, so that will always be the best way to get a quick response and resolve any tech support issues.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Stopped Elementor Page Builder from loading’ is closed to new replies.