• francourbano

    (@francourbano)


    I have purchased the PRO version.

    I made all the configurations and it worked correctly.

    Suddenly I stopped updating the custom fields and the email contacts.

    All it does is add the custom fields to the contacts with the “Nil” value.

    You can help me?

    Extra data: I think there are custom fields that are “required” but I did not create them in the beginning because the connection failed.

    This is the Log Mautic:

    [2019-05-13 20:21:48] mautic.CRITICAL: Uncaught PHP Exception Symfony\Component\Validator\Exception\UnexpectedTypeException: “Expected argument of type “string”, “array” given” at /opt/bitnami/apps/mautic/htdocs/vendor/symfony/validator/Constraints/LengthValidator.php line 38 {“exception”:”[object] (Symfony\\Component\\Validator\\Exception\\UnexpectedTypeException(code: 0): Expected argument of type \”string\”, \”array\” given at /opt/bitnami/apps/mautic/htdocs/vendor/symfony/validator/Constraints/LengthValidator.php:38)”} []

    Then I created only the ones I needed and it worked. Then I created one more and it does not work anymore.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author makewebbetter

    (@makewebbetter)

    Hello francourbano,

    We are looking forward to your issue. To check the issue we need the screenshot of the custom field, Connection tab and as well as the log-file (woocommerce >> status >> log >> mauwoo pro logs.log(select from the dropdown)) from here you get the log file, please share with our support team at support@makewebbetter.com, so that we can assist you in all your queries.

    So that we can assist you in a much better way.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.