WordPress.org

Forums

NextScripts: Social Networks Auto-Poster
[resolved] Still waiting for answers to my mail (10 posts)

  1. mdidesign
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello,

    I am still waiting for answers to my mail about the big LinkedIn-problem...

    https://wordpress.org/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/

  2. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

  3. mdidesign
    Member
    Posted 10 months ago #

    This is no answer to my mails. In my mails I told you, that the LinkedIn autopost option appears below my posts every time again and again even the fact, that I do not use a LinkedIn account! So your URL does not help - you should read and answer mails.

    Again: I am NOT using LinkedIn for Auto post... I have NOT activated settings for LinkedIn - but every time an account (without account details) appears in the settings of Auto Poster and below articles. I delete the account again and again, but this does not help.

    Reading mails helps.

  4. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Your browser is doing that. Please clear it's "Saved Forms" data or try another browser.

  5. mdidesign
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hello,

    I have tried different browsers - I am using Chrome (cleared ALL data several times, including "Saved Forms"), IE, Firefox. The "LinkedIn" account always returns. And I have never used it before. Even when I delete it, it comes back: Annoying.

  6. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Are you sure you are using the latest version of the plugin? If yes, please contact support directly, we will need to take a look at your site.

  7. mdidesign
    Member
    Posted 10 months ago #

    It´s version 3.3.6 (API Version: 2.14.8), PRO Version. I cannot give access to the adminarea, sorry. I would like to help but without direct access to the backend of my site.

  8. NextScripts
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Try to hijack the save settings POST request after which you get the account and send it to me.

  9. mdidesign
    Member
    Posted 10 months ago #

    I don´t know how to do that. When I delete the account in the settings, the account is away. After some time it appears again below a new article for example and with this it appears in the settings again as well.

  10. mdidesign
    Member
    Posted 10 months ago #

    Again: I have deleted ALL data of all browser, again and again. Now I have published a new article and BAAAM: LinkedIn is back again. It always appears without a reason. And again and again I have to delete the LinkedIn from settings... it is extremly annoying! Please fix that!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.