Support » Plugin: WooCommerce Simply Order Export » Still running after 3 hours

  • I started an export of customer data for the last 7 months… the progress spinner has been going non-stop for over 3 hours.

    What to do?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Ankit Gade

    (@ankitgadertcampcom)

    I think some kind of error occurred during the process.

    Could you please do following for me?

    Please add following lines to wp-config.php file.


    define('WP_DEBUG', true);
    define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
    define( 'WP_DEBUG_DISPLAY', false );

    Please add those lines before.


    /* That's all, stop editing! Happy blogging. */

    This will create a debug.log file in /wp-content/ folder.

    Now, please try to export orders again, if problem appears again, please send me contents of debug.log file in next message, so that we can investigate the issue. You can send me contents via this contact form.

    It works for me only if I click on “Advanced Options” and fill out a name for the CSV file.

    Poorly maintained plugin. Would be super handy and could become popular but in current state it’s more of a nuissance.

    No matter what I do, when I export the wheel keeps spinning endlessly. No export.

    WooCommerce v3.1.0
    plugin version: 2.1.7

    ERROR LOG:
    [04-Jul-2017 11:34:00 UTC] PHP Fatal error: Call to a member function get_name() on boolean in /home3/fug23/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-simply-order-export/classes/class-order-export-process.php on line 205

    [04-Jul-2017 05:04:59 UTC] The WC_Order::get_order function is deprecated since version 3.0.
    [04-Jul-2017 05:04:59 UTC] The WC_Order::populate function is deprecated since version 3.0.

    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by san4x.
    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by san4x.
    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by san4x.
    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by san4x.
    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by san4x.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Still running after 3 hours’ is closed to new replies.