Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support Ben Meredith

    (@benmeredithgmailcom)

    Hey @orangeambition

    Apologies for the slow turnaround here!

    I just tried for several different sites of mine (including a few brand new test sites) to replicate what you are seeing here, and so far I’m not getting stuck on any steps, so I’ll need your help identifying what I am doing differently. Here’s a video showing me setting up the plugin with no issues. What are you doing differently?

    https://www.loom.com/share/5d9b4ddfed054730bf8e695023ce2603?sid=c7626e4d-3064-4158-9168-0dd98e73a951

    We’ll get to the bottom of this, for sure!

    Plugin Support chandelierrr

    (@shanedelierrr)

    Hi @orangeambition, I’m checking in to see if you’re all set.

    If you still can’t get past the setup, can you please confirm if all the required REST HTTP methods are allowed on your server? These are the methods: GET, POST, PUT, PATCH, DELETE, and OPTIONS. If one of the methods is not allowed, it can prevent the plugin from working correctly. If that doesn’t help, please also check for a conflict to see if we can narrow down the cause of the issue.

    Please let us know how it goes, and feel free to mark this post “resolved” if SolSec is now working fine on your site.

    Plugin Support chandelierrr

    (@shanedelierrr)

    Hi there,

    I hope the previous information was helpful. Tracking notifications on this forum can become tricky over time, and since we haven’t received a response, I’ll mark this post resolved.

    If you still require further assistance, feel free to open a new support topic, and we’d be happy to assist.

    Thank you!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.