WordPress.org

Forums

WP Jump Menu
[resolved] Status Colors & Message Not Working (8 posts)

  1. yoyoma1974
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've added colors for Draft and Publish status but they don't seem to have any effect, thought they'd adjust the text color in the Jump Menu. Also the Message field also has no effect, is this to change the default "WP Jump Menu" text next to the jump menu?

    Tim

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-jump-menu/

  2. jkrill
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Tim,

    Try upgrading to 3.0.

    Goto the settings and select to use Chosen. Now the colors should be in there!

    Let me know what you think.

    Jim

  3. yoyoma1974
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for the update, I just installed 3.0. But when I make any changes in Settings and click Save they are all cleared out, nothing seems to actually be saving.

  4. jkrill
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Yeah, someone else said the same thing. I'll look into it tonight and try to get a patch out by tomorrow! Sorry about that!

  5. jkrill
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Can you tell me:
    1. What browser your using
    2. What version of the plugin you were updating from
    3. What version of WordPress you are running

    Thanks!

  6. yoyoma1974
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sure,

    Chrome Version 23.0.1271.97
    Think I updated from the most recent version of the plugin before 3.0
    WP: 3.4.2

    Just upgraded to 3.01 of the Jump Menu but it seems to have same issue.

  7. jkrill
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Do me a favor. Try deactivating, deleting, and then downloading the plugin again if you can. Let me know if that fixes it. (not that that is a fix, but it will give me a clue).

    Jim

  8. yoyoma1974
    Member
    Posted 2 years ago #

    Deactivated and reinstalled. If I select "WP Admin Bar" and Posts or Pages it does work but it doesn't seem to save any of my settings, they are all blank after I Save.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Jump Menu
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.