Static Front Pages Doesn't work. (3 posts)

  1. Lecraeman
    Posted 3 years ago #

    I just updated to the new wordpress(I am running an older version on my other website, but for this one I updated.), and I have several themes with a HomePage with sliders and such. I want to set a blog page and a Home Page.

    So I did that...and set it to that. Then...something like this happens:


    A) The website has 2 "Home" pages one of which does nothing.


    B) The "Home" page is set to the "Blog" page and the Front Page of the website is the "Home" page with NO Content.

    I have checked to make sure that the pages are set right...is this the theme? I thought that might be it, but every theme I have tried has done this, or could it be the new wordpress? I need help quick!

  2. theresacambria
    Posted 3 years ago #

    I just want to get some clarification:

    You created a page and assigned it the name Home and set it as your frontpage, and made sure the Blog page is specified the blog page.

    And after doing that, you are experiencing an issue where there is no content on the homepage but the blog is behaving?

    Try inspecting the source once the page renders to see if the homepage content is there in the code but not visible in the browser or if it is entirely absent.

    If you don't see the content in the code at all, check and make sure any custom templates that you assigned are still being applied to the correct pages.

  3. theresacambria
    Posted 3 years ago #

    Also, depending on how old your site is (or when you last updated the wordpress version) this article may help you:


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic