WordPress.org

Forums

Redirection
Started redirecting /blog/ on activation with no redirects setup (1 post)

  1. bobinoz
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi

    Just installed the plug-in today, and immediately after installing it I needed to open my website on the homepage of the blog part, so I went to bobinoz.com/blog/ and it immediately redirected me to a very old post at bobinoz.com/blog/6002/christmas-is-coming-the-weathers-getting-hot/

    I hadn't even had the chance to set up any redirects at all. I deactivated the plug-in and the problem immediately went away. I then reactivated the plug-in to quickly take a look at the settings, it was interesting that in the logs that there were quite a few instances of my blog homepage having been redirected and also, strangely, some logs of re-directions that had dates before I had even installed the plug-in.

    When I went to options I found the button at the bottom that said Delete Redirection - "Selecting this option will delete all redirections, all logs, and any options associated with the plugin. Make sure this is what you want to do." So I did that and that appears to have solved the problem, but I'm wondering if there is some kind of conflict with my setup now. Have you heard of this happening before? I'm a little nervous about continuing to use this without knowing what caused this to happen.

    Cheers, Bob

    https://wordpress.org/plugins/redirection/

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

  • Redirection
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic