• Resolved attilaszelei

    (@attilaszelei)


    Hi.
    I built this course then I assigned a quiz and questions.
    At the end of the course when I try to Start the quiz this error comes up:

    Start quiz failed!

    I created and deleted the quiz several times, I looked for settings but I couldn’t find anything to fix the problem. Help please.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Thread Starter attilaszelei

    (@attilaszelei)

    Is anybody answering here?

    Plugin Contributor Ken Nguyen

    (@kendy73)

    Hi attilaszelei,

    Sorry for my late response. Please help me to check which version of LearnPress plugin your site is using. Let me know.

    Thread Starter attilaszelei

    (@attilaszelei)

    Hi Ken. I have version 3.0.9

    Plugin Contributor Ken Nguyen

    (@kendy73)

    Hi attilaszelei,

    I have checked the version 3.0.9 and all works properly.

    I think there is a conflict somewhere in your site. In this case, can you request support to edusupport@thimpress.com with subject “attilaszelei – LearnPress Support”? I will need to check your site more carefully.

    Plugin Contributor Ken Nguyen

    (@kendy73)

    Updated: the issue is fixed.

    There was a problem when system upgraded from an older LearnPress version to the newest version. In this case, please manually upgrade the database by going to menu LearnPress / Tools / Database / Upgrade Database.

    Sorry for the inconvenience.

    This still did not work for me. It just says Start Quiz Failed. I have changed the theme. Deactived the other plugins. Still it doesn’t work.

    Plugin Contributor Ken Nguyen

    (@kendy73)

    Hi sonicbh,

    Please try to process the database upgrade and let me know.

    sorry thats what I meant. I tried this and I tried the other ideas. None have worked.

    Hi Ken,

    I have the same problem with Learnpress Version 3.0.9
    Upgrading the database works for me neither.

    Any other idea what we can do?

    Plugin Contributor Ken Nguyen

    (@kendy73)

    Hi @sonicbh and @nikpa,

    In this case, I will need to check your site more carefully. You can send a request to edusupport@thimpress.com with subject “LearnPress Support”.

    Some JS conflict on your site might cause the database upgrade running.

    I have the same Issue

    Hi Ken,
    I have the same issue. Working with Version 3.0.9 and have upgraded the database. I tested with 3 different themes and desactivated all plugins.

    Would be grateful if you could share solutions once you find them.

    Thanks!

    Having the same problem with Version 3.0.11.1. Really need this fixed!

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘Start quiz failed!’ is closed to new replies.