Support » Plugin: WP Customer Reviews » Stars not showing/displaying on one of my sites

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • benblend

    (@benblend)

    I’ve been having the same problem. I’m happy to say I found the fix to be quite easy. The stars in this plugin are displayed via css. There’s a “base” div that has the stars as the background. For some reason, the base doesn’t have a width set. Just set the width to 85px in your css and you should be all set.
    div.base{width:85px}

    Leonie22

    (@leonie22)

    Same problem, div.base already has 85 width, but no stars

    Leonie22

    (@leonie22)

    adding the complete url as background instead of newstars.png, but won’t work. Also when i write a review, i see the stars to rate, but when i click on it, it disappears. so that won’t work eighter, does anybody has a solution? (version 2.4.5)

    benblend

    (@benblend)

    I had the same problems as you, and I was able to fix it with some tinkering in the css and plugin files. Do you mind showing me an example page of where you’re having the problem? I’m having trouble picturing exactly which problem you’re having. Also, if you’d like to see a working example, here is an example from my site: deaddictioncentres.in/rehabcentre/hope-trust/.

    Leonie22

    (@leonie22)

    It works now, i think it was the theme i Used. I made another theme and the stars are shown 🙂 Thnx for your replies

    benblend

    (@benblend)

    Glad it worked out!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Stars not showing/displaying on one of my sites’ is closed to new replies.