WordPress.org

Forums

Rating-Widget: Star Rating System
[resolved] Stars not showing on some posts (9 posts)

  1. jskehill
    Member
    Posted 1 year ago #

    I cannot figure out why some posts are not displaying the star options on the blog page. The majority of posts display the rating stars under the excerpt, but for a few, they do not display. I have the settings set to display on excerpt and all categories to display them.

    Could someone please help me?

    The site is http://www.awediohub.com

    Many thanks
    John

    http://wordpress.org/plugins/rating-widget/

  2. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi @jskehill, I can guess that it's not shown for custom post types that weren't designed/developed correctly. Can you send me a link to a post that don't contain a rating. Btw. Beautiful blog!

  3. jskehill
    Member
    Posted 1 year ago #

    Firstly, thank you for the compliment and tweet about the blog. Greatly appreciated.

    The stars seem to be appearing on the single post page for a blog post, but not on the blog page itself where the posts and their excerpts are displayed.....for example.....Helen Austin.....no stars on the blog page which shows the Helen Austin blog title, pic, meta, and excerpt.....but click on the post, and the stars are displayed as I expect them to be.....

    http://awediohub.com/helen-austin/

    Email me at jskehill@gmail.com if you need a log in to the admin side of the site.

  4. jskehill
    Member
    Posted 1 year ago #

    I figure out the problem I described above. I didnt have the settings correct - Sorted now. New problem is that only 2 posts are showing up on the widget which I have set to display the top 5 posts. Could you please help me with this?

  5. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @jskehill Happy you resolved the first issue. With regards to the Top-Rated Widget, it only shows posts that have been rated at least by one user. This component is also cached and refreshed every 5 minutes. Just give it some time and you'll have all the 5 posts. Sounds good?

  6. jskehill
    Member
    Posted 1 year ago #

    So, I duno what I did, but I know longer have stars on my posts. One min, they were there. Next min, they are gone. I have deleted the plugin, and reinstalled but they did not come back. Could you log in and take a look? I have deleted all new plugins, thinking one of them was causing a problem but the stars did not reappear. If you send me an email address, I will send you log in details.

    Thanks
    John

  7. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Did you upgrade to the pro account?

  8. jskehill
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried to, but the transaction would not go through for the payment. It just froze as I clicked the confirm button. I tried this twice, I hope both have not gone through?

  9. vovafeldman
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Contact me via [vova AT rating-widget DOT com]. On our side seems like the upgrade was successful. Until you won't upgrade to your pro key, from fraud protection reasons it won't show up. Send me an email and I'll send you your key file.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Rating-Widget: Star Rating System
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic