WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Social SEO Booster - Knowledge Graph Social Signals SEO » [Resolved] star ratings not working, schema not detected by rich snippet tool

[Resolved] star ratings not working, schema not detected by rich snippet tool

  • sowmya

    @sowmya002gmailcom

    Hi Daniel,

    Thanks for the nice plugin.

    We have used it in one of our CC based WP sites and it works perfect.

    But when I tried using it in another CC based site, I encountered the following issues.

    Unpaid version of seo booster plugin:

    — The image and description were not marked in rich snippet testing tool. But in view source these were marked with schema.
    — The stars were appearing but was not able to rate. Just the ash colour stars appear.

    ———————————————————————–

    So I tried Using the paid version of plugin and enabled star ratings on posts.

    — The schema markups were appearing in view source but not detected by rich snippet testing tool.
    — The stars were appearing but was not able to rate
    — The first paragraph of all posts were the plugin was enabled, the font was changed and was looking odd.

    Right now I have enabled the unpaid version of the plugin in this site and disabled the star ratings since it is not working.

    Please let me know your suggestion.

    Thanks!
    Sowmya

    http://wordpress.org/plugins/wp-social-seo-booster/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] star ratings not working, schema not detected by rich snippet tool’ is closed to new replies.
Skip to toolbar