Support » Plugin: Simple Staff List » Staff Photo section missing

  • We can’t add a picture of a staff member anymore since ….?
    The whole section is missing from de staff-add page.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Brett Shumaker

    (@brettshumaker)

    Hi @frank8325
    The staff featured image is working fine for me on the latest version of WordPress and the default twentyseventeen theme. Could you try disabling all of your plugins, switching to a default theme and seeing if you can add the featured image? If so, re-enable plugins one by one and check the staff featured image between each one. If it stops working after enabling a plugin, please reply back with the name of the plugin and I can test more. If you re-enable all of your plugins and are still able to add the staff featured image, it’s likely a conflict with your theme – please send me the name of your theme and I’ll see if I can figure anything out.

    Also, do you have a url for the site you’re having trouble with that you can share?

    Thanks!

    Plugin Author Brett Shumaker

    (@brettshumaker)

    @frank8325
    Did you ever get this figured out?

    Thanks!

    Running WordPress ver. 4.9.5–da_DK and Simple Staff Listing ver. 2.0.3 then I run into the same problem with no picture block available when running my own theme.

    When I go to the “Edit Staff Member” page I get this:

    
    ( ! ) Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /www_root/dbwk.famped.dk/wp-includes/theme.php on line 2629
    Call Stack
    #	Time	Memory	Function	Location
    1	0.0007	324800	{main}( )	../post.php:0
    2	0.4905	28907120	include( '/www_root/dbwk.famped.dk/wp-admin/edit-form-advanced.php' )	../post.php:174
    3	0.4918	28910784	current_theme_supports( )	../edit-form-advanced.php:69
    4	0.4918	28911136	in_array ( )	../theme.php:2629
    

    Switching to another official theme does not give me the above error and I get the picture option on the “Edit Staff Member” page.
    Any ideas what is wrong?

    After a little bit of digging I found the problem.

    The “Simple Staff List” plugin require the running theme to have support for the “post-thumbnails” functionality.

    So this need to be run in the theme functions.php

    add_theme_support( 'post-thumbnails' );

    I had the same problem, after using Jesper’s hint, it’s now working like a charm. Thanks.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Staff Photo section missing’ is closed to new replies.