Support » Plugin: Lead Call Buttons » SSL-Support

  • Resolved DavidSteinbauer

    (@davidsteinbauer)


    Please provide SSL Support for the fontawesome Script by removing the http:

    from line 47:

    function lead_call_button_font_awesome_css() {?>
    			<link href="http://netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.0.3/css/font-awesome.css" rel="stylesheet"/>
    		<?php
    		}

    a workaround is to rehook the script in the functions.php of the theme like:

    remove_action('wp_head', 'lead_call_button_font_awesome_css');
    add_action('wp_head', 'xxx_lead_call_button_font_awesome_css');
    
    function xxx_lead_call_button_font_awesome_css() {?>
    	<link href="//netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.0.3/css/font-awesome.css" rel="stylesheet"/>
    <?php
    }

    https://wordpress.org/plugins/lead-call-buttons/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hey you did you fixed it?

    the new code seems like a confusion.

    but here is the new work arround

    remove_action('wp_head', 'lead_call_button_font_awesome_css');
    add_action('wp_head', 'xxx_lead_call_button_font_awesome_css');
    
    function xxx_lead_call_button_font_awesome_css() {?>
        <link href="<?php echo WP_PLUGIN_URL . '/' . plugin_basename( 'lead-call-buttons' ) . '/'.'css/plugin-main.css'?>" rel="stylesheet"/>
    	<link href="//netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.0.3/css/font-awesome.css" rel="stylesheet"/>
    <?php
    }

    Please remove the HTTP in front of the //netdna.bootstrapcdn.com

    Plugin Author Smart Site

    (@polishyourimage)

    Hi,

    It is fixed on new version. Thanks.

    I created a temporary fix for this problem with https connections.
    Please review the code beneath.
    Changed code is for version 1.0.7:


    // Set Up
    function lcb_base_url() {
    $LCB_WP_PLUGIN_URL = WP_PLUGIN_URL . '';;
    if (!empty($_SERVER['HTTPS']) && $_SERVER['HTTPS'] != 'off') {
    $LCB_WP_PLUGIN_URL = str_replace('http:', 'https:', $LCB_WP_PLUGIN_URL);
    }
    return $LCB_WP_PLUGIN_URL;
    }

    (...)

    define('LEAD_CALL_BUTTON_HOOK', lcb_base_url() . '/' . plugin_basename( dirname(__FILE__) ) . '/' );

    (...)

    wp_enqueue_style('lcb-css-movement', lcb_base_url() . '/' . plugin_basename( dirname(__FILE__) ) . '/'.'css/movement.css');
    wp_enqueue_style('lcb-css-main', lcb_base_url() . '/' . plugin_basename( dirname(__FILE__) ) . '/'.'css/plugin-main.css');

    Plugin Author Smart Site

    (@polishyourimage)

    @dijkewijkhomeopaten would you please clarify what the problem is?

    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by Smart Site.

    The problem was that your css files were not loaded by the browser, because of security problems: mixed secure and insecure content. Your core included css files using ‘http’, while clients were browsing in ‘https’ mode.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘SSL-Support’ is closed to new replies.