WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] SSL Support?

[Resolved] SSL Support?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • silvoslaf
    Member

    @silvoslaf

    Hey Noel, thanks for reaching out!

    The thing is, our service does not cope well with the HTTPS protocol, since it’s more complicated than we initially thought to fix this problem on our Cloudfront servers. I am sorry to say that I cannot give you a promise with a fixed date on when this will be handled, but it sure is one of our dearest wishes.

    We’ appreciate your feedback on this and we certainly hope this will be settled soon, but for now, I’m afraid, our hands our tied.

    Please do not hesitate to let me know if you have any more questions or if something is not absolutely clear — I’ll gladly help! Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

    toby1kenobi
    Member

    @toby1kenobi

    We have this problem too…I’m guess there’s no solution/workaround yet? Using SSL on the Zemanta config page in the WordPress back-end the stats don’t work, and the theming options are unavailable.

    silvoslaf
    Member

    @silvoslaf

    Hey Toby, big thanks for the heads up on this matter!

    To be perfectly honest, we had some sudden problems (as the nature of our job implies) when trying to implement this SSL feature in our plugin, but we promise we’ll do it sometime this week! And please do let me know if you have any other questions regarding our plugin, since we’ll gladly help!

    In any case — thanks for the heads up and for your continuous support, we truly appreciate it!

    Take care & have a nice day!

    Best,
    Silvo

    bullfrogco
    Member

    @bullfrogco

    Silvo – I’m having the same problem as Toby.

    Have you had a chance to wrap out the SSL integration?

    Thanks for such a great plugin!

    esmi
    Forum Moderator

    @esmi

    If you require assistance then, as per the Forum Welcome, please post your own topic instead of tagging onto someone else’s topic.

    I am now closing this 3 month old resolved topic.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] SSL Support?’ is closed to new replies.