Support » Plugin: WordPress HTTPS (SSL) » SSL Host empty on subdomain install

  • I have a slightly different network setup – but it works:

    wp.example.com (primary site)
    something.example.com (network site)

    Normally WP creates subdomains such as something.wp.example.com, but it is possible to change this after the site is setup, which is what I am doing.

    When I set the site up, and save, the new site defaults are carried over, but the SSL Host field is empty. Is this because of how I have it setup?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-https/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I just tested it out – even with the default domain (something.wp.example.com) the plugin is generating an empty SSL host value.

    One other comment – it appears ssl_host is being created at some point, and the value is empty. When the install runs:

    foreach ( $this->getSettings() as $option => $value ) {
    				if ( is_multisite() ) {
    					if ( add_blog_option($blog_id, $option, $value) && isset($defaults[$option]) ) {
    						if ( $option == 'ssl_host' && strpos($value, 'https://') !== 0 ) {
    							$value = 'https://' . rtrim($defaults[$option], '/') . '/';
    						} else {
    							$value = $defaults[$option];
    						}
    						$this->setSetting($option, $value, $blog_id);
    					}
    				} else {
    					add_option($option, $value);
    				}
    			}

    It would appear if this setting is in the DB already (and it is somehow), it uses that and the computed value is empty.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘SSL Host empty on subdomain install’ is closed to new replies.