Support » Plugin: WooCommerce Stripe Payment Gateway » SSL errors flooding my logs

  • Resolved contremaitre

    (@contremaitre)


    Hello
    I have a woocommerce website with SSL enabled.
    When I tried to activate stripe logs, it got filled by a lot of these messages :
    Stripe Payment Request live mode requires SSL.

    Could you help me ?
    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support rossviviano

    (@rossviviano)

    Automattic Happiness Engineer

    Hi there,

    Could you copy and paste your site’s system status report into this form? You can get it from your dashboard by going to WooCommerce—> Status.

    Best,

    Ross

    Where can I send it to you ? There is some private data I don’t want to post on public forum.

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by contremaitre.
    Plugin Support Melinda

    (@melindahelt)

    Automattic Happiness Engineer

    Please contact us at WooCommerce.com > My Account > Tickets. You may need to create an account before you can access that page.

    Please include a link to this forum thread, so that we can keep track of what’s already been done.

    We will be able to help you further there.

    Ok I submitted a ticket on woocommerce.com : #2251181
    Thanks

    Plugin Support Melinda

    (@melindahelt)

    Automattic Happiness Engineer

    Glad to hear it – thanks for letting us know – our team will respond to your ticket.

    I’ll mark this thread as resolved now. If you have any further questions, I recommend creating a new thread.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘SSL errors flooding my logs’ is closed to new replies.