Support » Themes and Templates » SPUN theme, circles don't show images except on hover

  • Hi. I am using the theme Spun. I was under the impression that there would be an image or some text ( the post title) in a circle on the home page.

    Each of the posts WITHOUT an image in it are properly showing a circle on the front page with text in it.

    The posts with images inside do not show anything o the home page unless you are hovering over it. It looks weird and I thought there would be something in each circle even if you weren’t hovering.

    Looking forward to any help I can get. Everything else about this theme is perfect and pretty!

    here is my home page: http://ds106.livingwithouta.net/

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Moderator Andrew Nevins

    (@anevins)

    Forum moderator

    Which browser & browser version are you experiencing the issue in?

    I have been using Firefox, I didn’t think to look at anything else, I’ll look at Chrome and IE…

    It TOTALLY! works in IE…
    let me check Chrome… It TOTALLY works in chrome too! Why isn’t working in firefox?

    Thanks for pointing out the obvious idea! Is there anything that can be dome to fix the firefox issue?

    THANKS!

    I’d like a response on this as well. No circles show up except on hover in firefox: http://bit.ly/XyJz99

    Found something that seems to work, but I’m not sure why. Maybe someone else can shed some light, or let me know if I’m screwing something up with this.

    I commented out this line in the css:

    filter: url(‘inc/desaturate.svg#greyscale’);

    What do you mean you “Commented out”?

    BTW, your site looks awesome… especially b/c you can see the circles!

    Thanks!

    I mean I deactivated it by using css comment notation like this:

    /* filter: url(‘inc/desaturate.svg#greyscale’); */

    Deleting it would do the same thing, I just don’t like to delete stuff in the css just in case I need to put it back later on.

    ty jed for sharing!

    anyone stuck on this, paste the following into your .htaccess file in the root of your server

    AddType     image/svg+xml                           svg svgz
        AddEncoding gzip                                    svgz

    that fixed it for me

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘SPUN theme, circles don't show images except on hover’ is closed to new replies.