Support » Plugin: a3 Lazy Load » Spinner not showing on Woocommerce product content images

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Steve Truman

    (@a3rev)

    This is not an issue reported by anyone else – seems to be unique to your site.

    Please post a link where I can see it in a browser and will take a look for you

    Hello,

    I discovered that the spinner is not showing for external images only.

    How can I add the spinner to external images? Is there a code that I can add to my funtions.php file in order to acomplish this?

    Best regards,

    Plugin Author Steve Truman

    (@a3rev)

    When you say ‘external images’ – where are those images loaded from? Do you mean a CDN?

    Also when you say the spinner is not loading – do you mean that the image is loading but you don’t see lazy load applied to it (the spinner)?

    It would be so much easier to help you if we could see the issue.

    I discovered the problem…. The spinner is not loading when the images don’t have the image’s size. As soon as I add the width and height options to the image, the spinner begins to load correctly.

    Example:

    Not working:

    img class=”img-responsive alignnone” src=”https://cdn.pixabay.com/photo/2018/09/03/23/56/sea-3652697_960_720.jpg”

    Working:

    img class=”img-responsive alignnone” src=”https://cdn.pixabay.com/photo/2018/09/03/23/56/sea-3652697_960_720.jpg” width=”950″ height=”540″

    Problem seems to be related to:
    https://wordpress.org/support/topic/include-width-and-height-in-img-tag-for-placeholder-image/

    Could this please be resolved on next plugin’s version?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Spinner not showing on Woocommerce product content images’ is closed to new replies.