Support » Plugin: SpiderFAQ » Spider FAQ Problem – Error Code Appearing on Webpage

  • Resolved SenatorJ

    (@senatorj)


    Hi, after a recent update my FAQs page has an error referring to session cookies and cache limiters.

    The affected page is http://www.cashflowit.com.au/faqs/

    The error is on the page, but re-pasted below:

    Warning: session_start(): Cannot send session cookie – headers already sent by (output started at /websites/ca/cashflowit.com.au/wp-content/themes/creatiz/header.php:2) in /websites/ca/cashflowit.com.au/wp-content/plugins/spider-faq/faq.php on line 949

    Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /websites/ca/cashflowit.com.au/wp-content/themes/creatiz/header.php:2) in /websites/ca/cashflowit.com.au/wp-content/plugins/spider-faq/faq.php on line 949

    I have uninstalled and reinstalled the plugin in. The error went away after uninstalling the Spider FAQ Plugin, but as soon as it was re-installed the error reappeared. I also deleted the FAQ categories and re-created them and the error came back. Any help to rectify this would be appreciated.

    Thanks,
    James.

    https://wordpress.org/plugins/spider-faq/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Sona

    (@support-web-dorado)

    Dear James,

    This is related to the theme. Could you please send us the theme file at support[at]web-dorado.com? We will check out the conflict and send you a customized version. Thank you.

    I am sorry I don’t think I have a copy of the original Theme file as I had someone else built the site for me initially.

    Is this something I can send you from WordPress Admin?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Spider FAQ Problem – Error Code Appearing on Webpage’ is closed to new replies.