SPG setting everything as a gallery link (5 posts)

  1. Jinsan
    Posted 10 years ago #

    If you got my site:


    Then click on gallery, then go to the sub folder, and click on the test image. Now if you try to click any of the links at the top in the mnu you will get a page not found. It seems that the gallery is causing all the links to refer to the following:

    http://sekhu.net/wp/gallery/index.php?page_id=(id #)

    I don't know how to fix this so requesting assistance on this one. I think if you just click on the gallery link at the top and then try clicking ANYTHING else, it will still send you to a non-existent page.

    Would be grateful for some advice on this - decided to stick with Obsidian, get the design done and then start working on the plugins etc.

    Cheers in advance

  2. Azdak
    Posted 10 years ago #

    I just went to your site and all the links on the top seemed to work except the site admin link...it was pointing to /wp/...oop! looks like you fixed that too!


  3. Jinsan
    Posted 10 years ago #

    Do you mind explaining?

    I see what you're saying - not sure about the admin bit, it was working before :)

    Anyway, here's the example:


    Now if you stick your mouse cursor over the links at the top not that all are prefixed towards the end with the word gallery which is screwing the links up.

    I need to fix this.

    Just add I have visited the forums on this matter:


  4. damon
    Posted 10 years ago #

    Use direct links in the sp_index.php instead of ../blah/wp-abah use http://directlink.com/wp

  5. Jinsan
    Posted 10 years ago #

    Thanks damon, seems to have worked - so much for the mode_rewrite...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic


No tags yet.