WordPress.org

Forums

WordPress-to-lead for Salesforce CRM
[resolved] Specific Fields not pushed to salesforce (3 posts)

  1. grotar
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have seen a lot of posts detailing data not appearing in salesforce. Our data has appeared to stop populating only two fields, website and industry, two fields that have to be added in wordpress, but apparently exist and are not custom fields in salesforce.

    These two fields will not populate while all other data appears. The data for the email sent, as chosen, contains the website and the industry chosen.

    They apparently worked as of october but do not now work on our dev site (where I have been doing the work) nor on the live site with either our earlier working created contact form, and the new membership form. Some data fields between both forms have been duplicated and both go the leads database.

    There has been modified code through php and javascript to allow for a drowpdown, if that is an issue, I can show that.

    thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/salesforce-wordpress-to-lead/

  2. Nick Ciske
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    OK, can you send me some screenshots of your form setup (and fields list at SF.com) at nick [at] thoughtrefinery [dot] com?

    Can’t guarantee when I'll get a chance to look into it, but so far no-one has given me anything to work with so I've not been able to troubleshoot it.

  3. Nick Ciske
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Using the actual field name is key here, as this other user found:

    http://wordpress.org/support/topic/not-all-fields-are-transferring-to-salesforce

    Unless they match exactly, no data is transferred.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress-to-lead for Salesforce CRM
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.