WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Special character showing instead of image

[Resolved] Special character showing instead of image

  • Hi,
    i would like to thank for creating this amazing widget. But i have a problem using it.
    I have post in which first item is picture. So i unchecked option “Check to not display the thumbnail of the post.”, checked “Check to have an additional ‘read more’ link at the end of the excerpt.” and Check to return the excerpt unfiltered (might avoid interferences with other plugins). After that first picture became my thumbnail, but later on in text it changed into this character � . Rest of the text is working as intended.
    Link to my post is http://www.joomla.darko-test.com.hr/?p=85
    and link to my website where featured post is located is http://www.joomla.darko-test.com.hr (featured post is named “Naslov” and is on left sidebar)

    I hope you can help me.

    http://wordpress.org/extend/plugins/post-feature-widget/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author tepelstreel

    @tepelstreel

    Hi and sorry for a late answer,

    I just returned home from some working trip where I didn’t have time for plugins. The problem is, that I couldn’t see anything in your links, when I checked them yesterday. All seemed to be normal. And today you obviously have removed the plugin already.

    I will give it a try in my testing environment and come back to you whether or not I can reproduce the behaviour.

    Greetings

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] Special character showing instead of image’ is closed to new replies.