WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Click & Go SEO
Source code contains only Click & Go Seo Comments, but no other tags (9 posts)

  1. philippze
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I guess the Click & Go Seo plugin is nice and handy, so installed it. However, in the head of my HTML, the only thing generated by the plugin seems to be this:

    <!-- WordPress Click & Go SEO -->
        <!-- WordPress Click & Go SEO -->

    I'm using the commercial theme emulate. What might have gone wrong?

    Philipp

    http://wordpress.org/plugins/click-go-seo/

  2. Hristo SiteGround
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Phillip,

    Due to some reason the plugin didn't add any lines to this page. Can you elaborate more where do you see this - all pages, post, pages, archives only?

  3. philippze
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!
    It's everywhere the same. Front page, static pages, custom post pages, custom page overview.

  4. Hristo SiteGround
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Can you tell me which theme you're using? In addition, make sure it has the wp_head function in the header.php of the file.

  5. philippze
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for your quick support!

    We have bought a theme called emulate
    http://themeforest.net/item/emulate-multipurpose-responsive-wordpress-theme/6058805

    At the end of the <header>, theres a line
    <?php wp_head(); ?>

  6. Hristo SiteGround
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please, try to add a rel canonical tag for your home page and check if there are any lines added to the html output. It's a bit difficult to troubleshoot since this theme is a paid one :(

  7. philippze
    Member
    Posted 1 year ago #

    The code of our theme is not public. Maybe you can just give me an idea about what I could check. I understand PHP well, but it's always easier when you're pushed into the right direction.

  8. philippze
    Member
    Posted 1 year ago #

    The canonical tag is neither displayed. I'll have a look if the theme does anything nasty with the wp_head.

  9. Hristo SiteGround
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You should check the functions.php file if the theme is clearing the lines added to the wp_head.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic