Support » Plugin: Autoptimize » sometimes works sometimes no

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    probably a conflict with another plugin, you could try disabling (and re-enabling) plugins one at a time to try to find the culprit?

    Thread Starter fpablo

    (@fpablo)

    It is impossible, because I have a lot of them 😉 I just try some of them, and still dont work.
    But on other pages when I am using exactly the same features, everything is okay.

    Thread Starter fpablo

    (@fpablo)

    Maybe the problem is length of post content?

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    can you try running AO with just JS and just CSS and just HTML optimization to see if that changes anything?

    Thread Starter fpablo

    (@fpablo)

    Unfortunately, it did not help.
    I checked other plugins and found nothing.

    But I know that problem is, that on some posts there is autoptimize.css, on others there are no autoptimize.css and loads other css files (these posts are practically the same, they use the same elements and plugins). So why is AO not working on every post?

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    So why is AO not working on every post?

    I have absolutely no idea fpablo, it simply _should_ work on all pages and does so on a lot of other sites, so something is breaking AO on those pages.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘sometimes works sometimes no’ is closed to new replies.