Support » Plugin: SEO Booster » Something’s Wrong

  • Resolved steveraven

    (@steveraven)


    Hi,

    I’m not going to suggest WHAT’S wrong, as I always get blinded by science on any subsequent reply, but:

    For about 3/4 days now, the backlink list has stayed the same. Never did before, but now not even a Wordfence link that needs a manual redirect.

    The user search list is the same – completely stagnant.

    Are there any new settings I should be aware about that should be enabled in these last couple of versions?

    • This topic was modified 1 year, 5 months ago by  steveraven.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor Lars Koudal

    (@lkoudal)

    Hi Steven

    You are quite correct, there was a bug that prevented backlinks from being tracked. I have fixed the bug and released version 3.3.21 that also includes code to clean up database tables.

    Sorry about that, hope this fixes the problem if not feel free to reopen ticket or create a new one 🙂

    Nope, still not working properly, and still no new backlinks being recorded.

    One thing that IS happening now, is that the 404 monitor is throwing up a load of errors, even though the 404 module remains disabled.

    Plugin Author cleverplugins

    (@cleverplugins)

    Hello Steven

    How are you? I was wondering if you have had better luck since I pushed out a couple more updates fixing related bugs?

    Nope, not at all.

    It’s still the same – 404 errors showing up when they’re turned off, backlinks inaccurate, stagnant search terms etc.

    It’s still installed (so I’ll get update notices) but I’ve not used it since my last post in here.

    Luckily I’ve not used the automatic backlinks feature, mainly because I was concerned about it throwing up wordfence addresses.

    Sadly I’ve changed my mind on this plugin – far too inconsistent to be relied on.

    Fun while it lasted though, and I wish you all the best!

    Plugin Author cleverplugins

    (@cleverplugins)

    Hi Steven – That is strange to hear, I wonder what is the particular issue with your website.

    Likewise, best of luck and enjoy the summer 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Something’s Wrong’ is closed to new replies.