Support » Plugin: WP Engine Advanced Cache » Something is wrong with wp permission?

  • Resolved farinspace

    (@farinspace)


    Site is on a WPEngine install.

    I’ve installed the plugin using an admin user, but I dont seem to have permissions to view the settings UI (make changes)?

    Not sure what is going on?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Not sure what is going on, but when trying to activate the plugin .. WordPress says its “Plugin activated.” but the UI does not reflect this and doesn’t seem to be activated.

    Plugin Author Ethan Kennedy

    (@ethankennedy)

    Hey!

    I haven’t seen something like this occur, but it seems like something that might be more specific to an issue in wordpress not just this plugin. Does it occur when activating anything else, or just this plugin?

    If it’s just this one, could you remove the plugin entirely and try to redownload it? Also maybe run a permissions fix on your install, and ensure there aren’t any readonly tags in your wp-config?

    @ethankennedy, thanks for the reply.

    I couldn’t quite put my finger on it, when I put it in staging.wpengine it seemed to work (just not on production).

    I did have a look at the UI in staging, basically I was looking to change cache headers on a specific directory and/or files, which it seemed like this plugin does not do.

    In the end I had to contact WPEngine support and we added a couple Nginx rules.

    Marking this as resolved/fluke!

    Thanks again!

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by farinspace.
    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by farinspace.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Something is wrong with wp permission?’ is closed to new replies.