WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Something has gone wrong

[Resolved] Something has gone wrong

  • I have recently developed a WP site on Localhost and it was all working well. When I uploaded it to the server (ran the config, created database etc) it all looked fine until I tried to edit the posts and pages.

    1- I could not switch to visual or html edit mode and the text in the pages I had imported showed white…

    2- none of the links were working

    3- neither were the pages loading up.

    I then uploaded a holding page named index.html and renamed the WP index to something else.

    Another problem is that in Netscape and Safari the correct index page – holding page – show up, but on my Firefox the WP index page is still hauting me!!!! is this just cache? can someone check for me please? http://www.rethinkretreats.com/

    Does anyone know what is happening here?

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Emil Uzelac

    @emiluzelac

    Theme Review Admin

    http://codex.wordpress.org/images/1/18/Template_Hierarchy.png take a look at that please. index.html kind of doesn’t go with this. WP index was renamed to what?

    Cheers,
    Emil

    I am still having problems with my content no showing on the page. My content is on the right side. I do not know anything about phpMyAdmin or how to fix it. Is there something else I could do? Now I know how to go to my FTP but after that I’m lost. I really need help. Oh when I go to my site it looks fine. But when I sign into my dashboard and try to enter a new post and then view page that’s when I see that the content is off the on the side of the page and also my new post is not visible. Please what can I do?

    Emil Uzelac

    @emiluzelac

    Theme Review Admin

    I can’t see any indications of WordPress in your URL, can you please provide more info?

    Emil Uzelac

    @emiluzelac

    Theme Review Admin

    Thanks Emil! that’s a relief. It’s still showing the WP index in my Firefox which is really weird..

    My admin is still not working. I can’t edit my pages still… it doesn’t switch to HTML view and the code appears white. See the screen shot: http://www.rethinkretreats.com/adminglitch.png

    Also the permalink says: http://www.rethinkretreats.com/venue and that doesn’t load up. The 404-PagenotFound is also not the one I designed…

    Any ideas? should I contact the hosting company?
    Cheers guys

    Another think I thought it might be a problem is that I am using the latest version of WP and it doesen’t have the ‘connevents’ file nor the ‘connection’ folder.
    Could that be the source of the problem?

    Thanks in advance,
    Regina

    Hi, I changed my theme to Socrates, a friend sent nme the zip file to download, I did it and all changed. It now says on my website “please configure in Socrates admin panel” when I go to do this it says “no permission to access this site” I tried getting a new password and that has made it worse, I now get password error at wp admin panel, acn you help please, i am quite new to word press…thanks

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    @rayglend: Please don’t highjack another poster’s thread. Post a new topic.

    Also please note that Socrates is a commercial theme. If you did not purchase it yourself, you may be in breach of copyright.

    Emil Uzelac

    @emiluzelac

    Theme Review Admin

    @thisisregina the blank page in your admin looks like your body text in white (#ffffff) I see the red lines for Firefox spell check, so I am assuming there’s text there.

    The best thing to do is to recheck all of the WordPress files, just to be sure everything is in place.

    Cheers,
    Emil

    Thanks Emil.
    I think I nearly stuffed this one up. I am contacting the hosting company tomorrow see if there’s anything I’m missing.
    Cheers.
    r.

    Emil Uzelac

    @emiluzelac

    Theme Review Admin

    Not a problem.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Resolved] Something has gone wrong’ is closed to new replies.