Support » Theme: Cubic » Some posts missing from home page set to show all posts

  • skatebias

    (@skatebias)


    I have a wordpress install on hostagator using the Cubic theme set for the homepage to show blog posts. All plugs and wp are updated and php is version 7.3 (also tried 5.3). I’ve tried clearing the cache and when I switch to the 2020 theme the posts do show so I think it is cubic post issue.

    As you scroll or load more posts some posts are missing. I’ve checked everything I can think of and can’t figure this out.

    Any help is appreciated.

    So loading skatebias.com and scrolling down / loading more …
    The 10th post from the top should be the post below but it is not showing in the list
    http://skatebias.com/skatebias-56-lana-longboarding/

    The 4th post from the bottom (50 or so total post so page 3 or 4) should be this post but it is not showing in the list
    http://skatebias.com/skatebias-1-downhill-inline-skating-san-francisco-crashing-at-40-mph/

    They all used to show and now I do not know why. They are both set to public. I also searched the forum but could not find any other posts about this that are recent.

    Thank you

    • This topic was modified 4 months ago by skatebias.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Jarret

    (@jarretc)

    Hi, the posts are showing for me when scrolling through the list. Page 2 shows Skatebias 56 as the first in the list while page 7 shows the SF Crashing one in the 3rd position (top row, far right).

    Do you have a screenshot for what you’re seeing on page 2 and 7? You can upload the screenshots to https://snipboard.io and link the images here.

    skatebias

    (@skatebias)

    Thank you for checking Jarret. That is good news it is working for you. Most of my tests are failing on Chrome. Here are new screen shots of the tests failing on Edge. Page 2 and 7 as you mentioned.

    https://snipboard.io/1EBJhC.jpg
    https://snipboard.io/zDOP8Q.jpg

    As you can see the posts I mentioned are missing. (Of note is SkateBias 8 is showing and is about San Francisco but that is not SkateBias 1)

    Thanks again.

    Jarret

    (@jarretc)

    That is odd it is failing for you, can you ensure you’re logged out of the site and using a private/incognito window? When testing from a 3rd party using 6 different locations, they are all showing the same data I’m seeing on page 2

    https://geopeeker.com/fetch/?url=http%3A%2F%2Fskatebias.com%2Fpage%2F2%2F&csrf_token=nUIJ7UIkTx%2BCStQM0FCOL4Hcges%2Fh45XgccJZDLSsbI%3D

    skatebias

    (@skatebias)

    Thank you for your reply Jerret, and for that great webisite.

    Ok we are getting closer.

    If I load and scroll then the two posts are missing. Meaning, I load the main page, then scroll to the bottom, then click to page 2 using the arrow at the bottom of the page, page 2 loads inline, but the url does not update. Then the two posts I mentioned are missing.

    But when I load the page 2/7 urls then I see the posts.
    http://skatebias.com/page/2/
    http://skatebias.com/page/7/

    So does this mean there might be a problem with the page loader or maybe the post is there but blank? Any other ideas?

    Thanks again.

    I tested on another computer and on mobile and also in incognito mode and on 4g and my lan all with same results. So weird.

    Jarret

    (@jarretc)

    Hi, apologies for the confusion but I was able to replicate the issue. I had to enable JavaScript to load from the wp.com domain.

    Quite odd that it removes that post, if you adjust the “Blog pages show at most” value in Settings->Reading to something higher, does it show the post then on the initial page load?

    skatebias

    (@skatebias)

    Thanks for the reply and all your help.

    My blog pages show at most was set to 40.
    I tried changing it to 5 and then 50 and also tried infinite scrolling and none of that made any changes to the two missing posts.

    Hmmm … any other thoughts?

    Hi there,

    Just following up to ask if you still need any help with this – I notice the site at http://skatebias.com/ is now using a theme called Metro Magazine, rather than Cubic. Did you decide to switch themes instead?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.