WordPress.org

Support

Support » Multisite » [Resolved] Some plugins doesn't show up in my blog

[Resolved] Some plugins doesn't show up in my blog

  • Hi!
    I have some issues with my plugins in my MU blogs.

    After the activation inside my Network panel (Network admin) “network activate” they don’t show up in my blogs. Before a installed a contact form manager and configured it inside a single blog. It doesn’t show up anymore but it is still active and working.

    Does anyone has a suggestion?

    Thanks in advance!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Don’t show up where?

    They won’t show up in the plugins listing, this is true, because you network activated them 🙂 But the options and all should still be there to customize the plugin per site.

    it’s actually not possible to customize them on one of my WPMU sites within my MU Blog… i just found a similar post at wp forum
    http://wordpress.org/support/topic/activating-plugins-in-multisite?replies=23 and made a network deactivation.
    Than they show up in my Site dashboard – settings. But isn’t there another way of using the plugins for MU blogs, or shall i replace those with plugins capable for MU Blogs?

    You’re misunderstanding things 🙂

    Network Activated – Plugin is turned on for all your sites, no one can turn them off.

    Per Site Activated – What it says

    MU Plugins – Plugin is on for all sites, no one can turn it off, not even the super admin, nor can anyone delete it without FTP access

    In all three cases if a plugin has a per-site option screen, it’s available on all sites where the plugin is active.

    ok, but why do some plugins show up in the “plugins” menu at one of my blogs and others simply don’t?
    And those i spoke about cannot be customized at any of my mu blogs. Only newtwotk activated at “Network admin”

    ok, but why do some plugins show up in the “plugins” menu at one of my blogs and others simply don’t?

    Plugins that are network activated don’t show up on the plugins menu of individual sites.

    (There’s a bug in 3.4 where they do, it’s being fixed).

    MU Plugins never show up on anyone’s plugin menu, except the Network Admin -> Plugins menu.

    And those i spoke about cannot be customized at any of my mu blogs. Only newtwotk activated at “Network admin”

    I don’t understand what you’re trying to say here.

    Do you mean “The plugins don’t show up on the plugins page of my individual sites” or “The settings pages for the plugins that are network activated aren’t showing up on my individual sites” or … something else?

    Plugins that are network activated don’t show up on the plugins menu of individual sites.

    (There’s a bug in 3.4 where they do, it’s being fixed).

    Ok, thanks for that information

    MU Plugins never show up on anyone’s plugin menu, except the Network Admin -> Plugins menu.

    But they should show up on an idividual blog inside my MU Network to configure them?

    I don’t understand what you’re trying to say here.

    Do you mean “The plugins don’t show up on the plugins page of my individual sites” or “The settings pages for the plugins that are network activated aren’t showing up on my individual sites” or … something else?

    both. Some plugins are Networkactivatet and i don’t see them inside the Settings pannel of my indiviual blog nor anywhere else beside the network activation

    An mu-plugin (and a network activated plugin) does show you the options for that plugin, IF the plugin has options.

    If you don’t see them in the settings panels, make sure the plugin actually has those options. Also, some plugins will make their settings pages in wp-admin/network when network activated. Depends on the plugin.

    ok, thanks master Yoda! You’ve revealed another enlightend information to me! 🙂
    You’re doing great work here in this forum, i really appreciate it!

    Hi I am a newcomer I have recently setup my wordpress site hosted by godaddy.com. I am having problem with the visibility of plugins and widgets on my site, i.e, http://www.venturyz.com .
    Additionally being a newcomer I want to know how can I see all the plugins working or visible on my site after activating them (which I have already activated).

    Do I need to configure them somewhere ????
    As they are already activated.
    My activated plug-in are:
    Cimy User Extra Fields
    PixoPoint Email Submit
    Sidebar Login

    And I want to know how can I track users with “Visitor Maps Extended Referer Field”. I have downloaded and activated this plug in in my wordpress+godaddy account. Where can I see reports for this and similar traffic detail plugins.
    Plus I need to know can I add pictures on my CC template’s slideshow?

    Thank You!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] Some plugins doesn't show up in my blog’ is closed to new replies.
Skip to toolbar