Support » Plugin: Auto Menu From Pages » Some pages don't show in menu

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author Mickey Kay

    (@mcguive7)

    Hi Lieska,

    Tough to debug this without more info. Just to be certain, have you clicked the “Sync Auto Menu” link in the admin bar up top? This is required to update the menu structure once you’ve made page edits.

    Also, are you sure the “Hide from auto menu” checkbox is not checked for the pages in question?

    Let me know if that’s the case – if so, then I’d like to get a bit more info about your site. . .

    Hi Mickey, thank you for quick reply 🙂
    Yes both these are ok: I have clicked Sync Auto Menu link multiple times and the checkbox is not checked.

    Plugin Author Mickey Kay

    (@mcguive7)

    Hmmm, odd. I hate to recommend this, but have you tried disabling all other plugins and syncing the menu to see if something else is causing a conflict?

    Now I tried it, no help. Maybe I should phpMyAdmin the pages and try to find the difference..

    Plugin Author Mickey Kay

    (@mcguive7)

    That’d be great. Any help there would be much appreciated. . . also, have you tried removing the plugin and re-installing it?

    I can’t really find difference.. there must be, but don’t know WP enough. This site has been imported from TYPO3. The logic of your plugin is very clear and it’s easy to use, but really, this is a mystery..

    BTW if I try to add pages within same parent page, they don’t appear either.

    Plugin Author Mickey Kay

    (@mcguive7)

    I would definitely recommend uninstalling the plugin and re-installing to see if this fixes the issue. Have you already tried that?

    Yes! I mean no, I didn’t completely uninstall, but now I did and it helped, thank you very much! 🙂

    Plugin Author Mickey Kay

    (@mcguive7)

    Yay! That’s always nice when the fix is that simple 🙂

    ..hmm. now some other pages are missing… Sorry to say, it’s not working now properly in my installation.

    Plugin Author Mickey Kay

    (@mcguive7)

    Hi again lieska,

    Okay, so I dug into the code and was able to reproduce this issue, and I think I’ve been able to address it. It’s a complex issue, so it’d be great if you can test the fix and let me know if it works for you. Go ahead and update the plugin to version 1.3.1, which I just released, and let me know if it works for you. Fingers crossed! Thanks.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Some pages don't show in menu’ is closed to new replies.