Support » Plugin: BlogText » Some pages do not display due to tables

  • Resolved spiralofhope2

    (@spiralofhope2)


    There is a really odd issue since my update to PHP7, where having too many or a specific combination of images in a table will cause that page to not display properly.

    https://blog.spiralofhope.com/7057/blogtext.html#some-pages-do-not-display-due-to-tables
    archive

    e.g. this breaks

    (note that there are comments starting with - which would be removed during an actual test)

    
    {| class="single-row"
    |- valign="top"
    | [[image:Windows-3.1-logo-white-background.png| 60px|link=Windows 3.1|Windows 3.1x]]
    | [[image:Windows-9598-logo-white-background.png|60px|link=Windows 9x |Windows 9x]]
    | [[image:Windows-XP-logo.png|                   60px|link=Windows XP |Windows XP]]
    | [[image:Windows-7-logo.png|                    60px|link=Windows 7  |Windows 7]]
    | [[image:Windows-8.1-logo.png|                  60px|link=Windows 8.1|Windows 8.1]]
    - For some reason, this stopped working within this block
    | [[image:Windows-10-logo.png|                   60px|link=Windows 10 |Windows 10]]
    - This will work if placed without a comment, like so:
    | [[image:Windows-10-logo.png|                   60px|link=Windows 10|]]
    |}
    

    The broken line works standalone like so:

    
    {| class="single-row"
    |- valign="top"
    | [[image:Windows-10-logo.png|                   60px|link=Windows 10 |Windows 10]]
    |}
    

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Some pages do not display due to tables’ is closed to new replies.