WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Some of my images aren't showing up

[Resolved] Some of my images aren't showing up

  • I am setting up this website for someone else. I used Woothemes/WooCommerce to do so. All of the photos for the products are showing up except the last two I’ve tried to add, and the only images that don’t show up are the thumbnails. I’ve tried compressing the photos using photoshop thinking that maybe I had reached a storage limit or something but that did not fix it. I tried multiple types of image files (jpeg and png).

    I need some recommendations.

    http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author James Koster
    Participant

    @jameskoster

    Kinda hard to know why without at least seeing a link.

    Are the images CMYK? I’ve known that to cause issues in the past.

    The link is: http://www.p4ckclothing.com

    The images holders that aren’t working are not currently on the site as the owners are concerned with it not looking professional.

    The images are in RGB mode.

    Plugin Author James Koster
    Participant

    @jameskoster

    I can’t see anything obvious here although I did notice you added images to product descriptions. To create a gallery they should be added in the product gallery meta box.

    I’d need an admin log in to inspect further.

    The problem was that there must be a limit on the physical size of the images. I’m guessing 100 mb. The images were compressed further using photoshop and now they all show up.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Some of my images aren't showing up’ is closed to new replies.