Support » Plugin: Getty Images » Some images not loading

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Getty Images

    (@getty-images)

    Hi @dfc005,
    We are aware of an issue within the plugin that is causing blank images to appear within the search results for some users. Is it possible for you to share a screenshot of the issue you are seeing that includes the address bar? If not, can you please provide the domain name of your site?

    With this info we should be able to resolve the problem for you.
    Thanks,
    -Karissa

    Hi Karissa,

    Here’s a screenshot of the problem on the site.

    https://pasteboard.co/HhfdtrR.png

    Please let me know if you need anything else.

    Cheers,
    Matt

    Plugin Author Getty Images

    (@getty-images)

    Hi Matt,
    We made a change on our end behind the scenes that should resolve the issue you’re seeing with the blank images appearing in search. Can you take a look today and let me know if you’re still having issues?
    Thanks,
    -Karissa

    Still getting the same issue, unfortunately.

    Plugin Author Getty Images

    (@getty-images)

    Hi Matt,
    I’m sorry that our fix didn’t address the issue. Is it possible for you to share the domain names you’re seeing this issue on?
    Thanks,
    -Karissa

    Hi Karissa, this seems to be happening on all our domains that use the Getty plugin.

    The main domains are zerotackle.com and zerohanger.com

    Plugin Author Getty Images

    (@getty-images)

    Hi Matt,
    We’ve made a change on our end to allow for zerotackle.com and zerohanger.com to work as expected when searching. Can you take another look and let me know if that resolved the issue?
    Thanks,
    -Karissa

    Hi Karissa,

    Thanks, that seems to have solved the issue!

    Cheers,
    Matt

    This has been a consistent issue on our website as well. Could you make an exception for steelcityunderground.com as well? Thanks in advance.

    Plugin Author Getty Images

    (@getty-images)

    @jkuzma – We should have this resolved for you in the next few days. Thanks!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Some images not loading’ is closed to new replies.