Support » Plugin: Postie » some general usage questions

  • Resolved marrie125

    (@marrie125)


    Hello postie folks. This might be operator error but I have a question. I followed the directions for scheduling a post¬ and putting in tags and stuff but it never happened when I posted the email. here is the contents. it’s already up so no worries.

    I put the subject in the title and that worked. so here’s the body of the email.

    tags: movie, video, accessibility
    date: 02/11/2011

    :start
    I take a look at mpeg stream clip which is no longer being developed last I looked. This is a easy to use utility for merging videos and mp3s to make let’s say a youtube track of yourself doing cover, or merging a video that got split due to a phone battery dying.

    :end

    it never processed the stuff before the start and end lines of the post. Is it because I wanted it scheduled in the past? Also did I do the tags thing in correctly? I also could not get the categories thing to work by following the directions using another post to test and try that one . The rely function failed as well. Here is the content of that email or at least the first part of it I already posted this and fixed the errors. The top of the pos follows before the body.

    delay:2h
    tags: accessibility, computer management, software, voice over, cleaning, mac

    and in the subject I had
    software demos: an update to clean my mac

    I can’t remember the full name of the category so I assumed it would post to the first one it found that matched that name.

    Anyways take care and be blessed.

    http://wordpress.org/extend/plugins/postie/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘some general usage questions’ is closed to new replies.