WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP SMTP » [Resolved] "Some errors occurred!"

[Resolved] "Some errors occurred!"

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • webonator

    @webonator

    Hi
    I have the same issue. as iohannis. When I send a test mail, I get those errors.

    Same settings work fine with the “configure smtp” plugin

    iohannis

    @iohannis

    I ended up just using Configure SMTP, which was faster and easier than trying to get this plugin to work.

    Plugin Author acalbert

    @acalbert

    There are some examples on the settings page, you can click the corresponding icon to view.(such as “Gmail””Microsoft””163″”QQ”)

    This plugin was working fine until recently it just stopped working.

    I had it use the same email on 2 wordpress sites so I disable one just in case but that didn’t solve the issue.

    There are some examples on the settings page, you can click the corresponding icon to view.(such as “Gmail””Microsoft””163″”QQ”)

    When it was working it was setup as the examples. Currently using live.com address.

    Thanks.

    Fixed.

    Had to add my phone number and alternative email for verification.

    According to this other thread:

    http://wordpress.org/support/topic/contact-form-7-not-sending-emails?replies=16

    The SMTP needs to be authenticated.

    Maybe something to consider for a next release.

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] "Some errors occurred!"’ is closed to new replies.
Skip to toolbar