Support » Plugin: Autoptimize » [SOLVED] BBPress Topic Editor breaks with Autoptimize

  • Resolved James Revillini

    (@jrevillini)


    ISSUE: With Autoptimize active, JS Optimization active, and “Also optimize for logged in users?” checked, the topic editor and reply editor in BBPress lose their buttons.

    SOLUTION: add quicktags to the JS optimization exclude list.

    *I would love to know why quicktags is loaded in the wrong order or missed when JS optimization is active. Any thoughts?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    I’d have to see the HTML for a logged in user, but the problem is probably caused by inline JS (which is not aggregated by default) requiring a JS-file (quicktags.min.js or something similar) being already loaded which is not the case if that file is autoptimized. excluding quicktags would fix the broken dependancy.

    hope this clarifies,
    frank

    I tried adding these to the ‘Exclude scripts from Autoptimize’ under Javascript options, but the buttons for the topic/reply form still do not appear:

    wp-includes/js/quicktags.js, wp-includes/js/quicktags.min.js

    If it makes a difference, I have the Visual Editor enabled.

    Any ideas?

    @reedy it’s definitely AO causing it? If you temporarily disable AO, the buttons immediately return?

    Correct.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[SOLVED] BBPress Topic Editor breaks with Autoptimize’ is closed to new replies.