WordPress.org

Forums

MailPoet Newsletters
[resolved] Social network icons not appearing (7 posts)

  1. jonnyguitar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi. Everything is working fine but when I choose the social network icons there are all missing images.

    What have I done wrong?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wysija-newsletters/

  2. jonnyguitar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Incidentally I just checked and all the icons are uploaded here on my server

    /wp-content/uploads/wysija/bookmarks/

  3. Kim Gjerstad
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Is your "/uploads/" the path that is set in the option "Store uploads in this folder" of Settings > Media in your admin?

  4. jonnyguitar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Kim

    It sure is the same. I just double checked.

    Any other ideas?

  5. Kim Gjerstad
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Is the folder permissions for /wp-content/uploads/wysija/bookmarks/ set to 755?

    More on folder permissions here: http://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions

  6. jonnyguitar
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes it is! :(

  7. Kim Gjerstad
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 2 years ago #

    Alright, you should get in touch via support.wysija.com.

    We'll ask you for admin access.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • MailPoet Newsletters
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.