Support » Theme: Customizr » Social media icons not visible

  • naturarium

    (@naturarium)


    Hello,

    I have installed Customizr theme and realized social media icons are not represented when the page loaded in Firefox or in Explorer. They are visible only in Chrome.
    http://naturarium.hu

    Did anyone experenced the same?
    Since I’m not a developer I would like to ask for a step-by-step guidance if possible how to fix it. 🙂

    Many thanks for your help in advance!
    Szilvi

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • lorbach

    (@lorbach)

    Hello Szilvi.

    Well that is certainly odd. I’ve checked my browsers and I am seeing the same issue. (the icons do display properly in Safari on the Mac). I’m going to dig around and see if I can figure out what’s up.

    And great looking site by the way! Love the layout and color palette.

    Cheers.

    rdellconsulting

    (@rdellconsulting)

    The usual problem is plugin conflict, so will have to prove that first:
    Deactivate all plugins
    Test if OK
    If OK, reactivate plugins one-by-one to find the culprit

    naturarium

    (@naturarium)

    Thank you for your investigation. And also for the compliment 🙂

    rdellconsulting: I made this investigation, and could not find out which causes. And it is only for one browser where working: chrome

    rdellconsulting

    (@rdellconsulting)

    When you’d deactivated all plugins, did the problem persist?

    If you’re using a Child TRheme, activate the core Theme and check if the problem persists.

    Have seen this symptom many times so will be surprised if it’s not a plugin.

    naturarium

    (@naturarium)

    I have checked it.
    Switched off all plugins and the situation is the same 🙁

    rdellconsulting

    (@rdellconsulting)

    This old post is the only one I remember where it wasn’t plugins.

    Did you change Permalinks? Could try resetting

    Try reinstalling (Deactivate-Delete-Add New) the Theme.

    lorbach

    (@lorbach)

    Sorry… not having much luck finding a solution here. As noted above, I would also suggest you try reinstalling (Deactivate-Delete-Add New) the Customizr theme.

    naturarium

    (@naturarium)

    Thank you for all of your investigation!
    I’ll give it a try by removing and reinstalling the theme again.
    I hope it will work as I like it so much! 🙂
    Szilvi

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Social media icons not visible’ is closed to new replies.