WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Resolved] Social media icons not showing up…

[Resolved] Social media icons not showing up…

  • benn213
    Participant

    @benn213

    Hi, i cant get my social media icons to appear even though ive ticked them all in the theme options settings.

    I did notice in another forum someone had said that this is fixed by removing the search bar from my header. I have looked at all the header code but can’t see where it is.

    I should mention that i want to keep the search bar on this page but have it below my navigation bar.

    Can anyone tell me how i can fix this?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • benn213
    Participant

    @benn213

    Ive been looking for the search form code in the header, still can’t find anything!

    benn213
    Participant

    @benn213

    I’m also looking for way to take away the page titles if anyone knows how?

    [ Please do not bump, that’s not permitted here. ]

    wouterdeprez
    Member

    @wouterdeprez

    Hi, I have the same problem!

    How did you resolve this problem?

    Thanx!

    paul.a.cunn
    Member

    @paulacunngmailcom

    Can you guys both go to “Appearance” Then “widgets” and verify that under the “Header” section there is nothing (not even a text widget) in the header. Also please post a link to both of your sites.

    wouterdeprez
    Member

    @wouterdeprez

    There was the ‘recent posts’ widget under the header section.
    When I removed this it worked and social media icons and search icon appeared. Thanks!

    But is there no way the these icons and a recent posts section can be combined in the header?

    Would there perhaps be any detailed tutorial out there for this theme so one can get it like the sample page (which looks great)?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] Social media icons not showing up…’ is closed to new replies.