Support » Theme: Surplus Concert » Social Media and Other Icons

  • Resolved exageo

    (@flogsblog)


    Hi,
    great theme, thanks. I have already asked the author about two things but got no answer. Fortunately at the end I was able to sort them myself. This is more complicated. Even if there is a resolved thread about social media icons disappearing, I still have problems. It concers not only social media icons but also email and telephone icon in the header and also the left and right arrows on the frontpage slider. There are only void rectangels (checkboxes) instead icons. Tried on several diferent PCs. It usually hapens on the frontpage and at the first load of the page. When I go to other pages and categories, icons appeare and usually stay also for the front page. Strange behavior.
    I will definately concider supporting further theme development by buying the Pro theme version but I would like to see there is some author’s support available. Last two threads here are also without replies.
    Thanks,
    Filip

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Theme Author surplusthemes

    (@surplusthemes)

    Hello flogsblog,

    Sorry for the delay in support. Your email had been listed in spam so that we couldn’t notice it. Anyways thank you for using our surplus concert theme. We had debugged in your site but it seems working perfectly even in initial load too.

    http://prntscr.com/lscyrv

    It’s strange to hear this issue. Could you please ask any of your friends from a different location to check if this issue persists?

    With regards

    Thread Starter exageo

    (@flogsblog)

    Hello support,

    thanks for investigating this strange problem. I am sending screen shot (similar to what you had sent) but this is without the social icons and navigating arrows. Same problem in Chrome, Firefox and Edge.

    https://prnt.sc/lsdy7e

    Best regards,
    Filip

    Thread Starter exageo

    (@flogsblog)

    Now I now more about this issue. Icons do not show if the front page is loaded without www. E.g. when I type http://domain.com, icons are gone. (For following pages, www is added automatically and icons appears.) When I type http://www.domain.com, even the front page works fine and icons are there. Any idea how to fix this?

    Thread Starter exageo

    (@flogsblog)

    It seems it is about fonts… My webhosting provider wrote:

    Access to Font at ‘http://www.gplusplus.cz/wp-content/themes/surplus-concert/assets/fonts/fontawesome-webfont.ttf?v=4.7.0’ from origin ‘http://gplusplus.cz’ has been blocked by CORS policy: No ‘Access-Control-Allow-Origin’ header is present on the requested resource. Origin ‘http://gplusplus.cz’ is therefore not allowed access. The response had HTTP status code 404.

    Thread Starter exageo

    (@flogsblog)

    I think I was able to fix it myself by editing .htaccess file. I added the following code to redirect http (non www) to www prefix of the domain.

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^yourdomain.com [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.yourdomain.com/$1 [L,R=301]

    It will be good if the author of the theme comments. I am not sure if there should or should not be a fix in the code of the theme itself. Aftewards, I will mark the thread as resolved. Thank you.

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by exageo. Reason: changing the code in .htaccess
    Theme Author surplusthemes

    (@surplusthemes)

    Hello flogsblog,

    I am happy to know that your issue has been fixed. We don’t include such code in our theme file. It is more related to hosting provider. Thank you for the cooperation.

    With regards,
    Surplus Themes

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Social Media and Other Icons’ is closed to new replies.